Fyldte Champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : Jonna Simonsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens champignonerne. Vrid forsigtigt stokken fra. Skær evt. for med en kniv. Stokkene hakkes fint. Selve champignonerne placeres med hullet opad i et ildfast fad.
Pil og hak løget meget fint. Svits bacon på panden, til det er sprødt. Kom løgene på panden, og svits dem med i baconfedtet, når løgene er klare, kommes de hakkede champignonstokke på panden, og steger et par minutter. Herefter tilsættes flødeost og timian. Der røres hele tiden til osten er smeltet til en cremet masse. Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm. ovn. Fyld bacon/ostefyldet i champignonerne med to teskeer. Bag champignonerne i ovnen i ca. 20 minutter Tips: Tips kan tilberedes før tiden |
|
Opskriften er vist 53125 gange,
og udskrevet 923 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Else - 2018-06-19 09:27:40 Kan man fylde dem, fryse dem ned i en uge Feks. Tage dem fra fryseren og bage dem Louise Jensen - 2017-12-28 22:32:38 Tilberedes før? Hvordan? Kan de varmes op sagen efter. Eller ee det cremen der kan laves dagen før? Charlotte Lücke - 2015-03-07 18:45:40 Berit: 0,25 løg, betyder et kvart løg!! 😄 Charlotte Lücke - 2015-03-07 18:43:57 Tog det lidt på slump, men en fantastisk opskrift , når man mangler det ekstra pift til maden! Nem og hurtig at lave! Berit Andersen - 2012-02-20 07:17:29 Hvordan kan det være at der skal bruges 25 løg til to personer? :-) Kh Berit |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne