Fyldte Champignon

Fyldte Champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 personer

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jonna Simonsen

Indsendt :      Red :
Fyldte Champignon, billede 4 Fyldte Champignon, billede 1 Fyldte Champignon, billede 2 Fyldte Champignon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.Friske store champignon
25 g.skalotteløg
50 g.Bacon i tern
25 g.Flødeost naturel
0.5 tsk.Tørret timian
 
Opskrift:
Rens champignonerne. Vrid forsigtigt stokken fra. Skær evt. for med en kniv. Stokkene hakkes fint. Selve champignonerne placeres med hullet opad i et ildfast fad.

Pil og hak løget meget fint.

Svits bacon på panden, til det er sprødt. Kom løgene på panden, og svits dem med i baconfedtet, når løgene er klare, kommes de hakkede champignonstokke på panden, og steger et par minutter. Herefter tilsættes flødeost og timian. Der røres hele tiden til osten er smeltet til en cremet masse.

Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm. ovn.

Fyld bacon/ostefyldet i champignonerne med to teskeer.

Bag champignonerne i ovnen i ca. 20 minutter

Tips:

Tips kan tilberedes før tiden





karakterer:
Opskriften er vist 52481 gange,
og udskrevet 919 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-06-19 09:27:40
Kan man fylde dem, fryse dem ned i en uge Feks. Tage dem fra fryseren og bage dem

  -   2017-12-28 22:32:38
Tilberedes før? Hvordan? Kan de varmes op sagen efter. Eller ee det cremen der kan laves dagen før?

  -   2015-03-07 18:45:40
Berit: 0,25 løg, betyder et kvart løg!! 😄

  -   2015-03-07 18:43:57
Tog det lidt på slump, men en fantastisk opskrift , når man mangler det ekstra pift til maden! Nem og hurtig at lave!

  -   2012-02-20 07:17:29
Hvordan kan det være at der skal bruges 25 løg til to personer? :-) Kh Berit