Champignon, fyldte med bacon og flødeost

Champignon, fyldte med bacon og flødeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 personer

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jonna Simonsen

Indsendt :

Ingredienser:
125 g.Friske store champignon
0.25 Løg
100 g.Bacon i tern
0.75 spsk.Flødeost, 60+
0.5 tsk.Tørret timian
 
Opskrift:
Rens champignonerne. Vrid forsigtigt stokken fra. Skær evt. for med en kniv. Stokkene hakkes fint. Selve champignonerne placeres med hullet opad i et ildfast fad.

Pil og hak løget meget fint.

Svits bacon på panden, til det er sprødt. Kom løgene på panden, og svits dem med i baconfedtet, når løgene er klare, kommes de hakkede champignonstokke på panden, og steger et par minutter. Herefter tilsættes flødeost og timian. Der røres hele tiden til osten er smeltet til en cremet masse.

Tænd ovnen på 180º C varmluft/ 200º C alm. ovn.

Fyld bacon/ostefyldet i champignonerne med to teskeer.

Bag champignonerne i ovnen i ca. 20 minutter

Tips:

Tips kan tilberedes før tiden


karakterer:
Opskriften er vist 51312 gange,
og udskrevet 885 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Else  -  2018-06-19 09:27:40
Kan man fylde dem, fryse dem ned i en uge Feks. Tage dem fra fryseren og bage dem

Louise Jensen   -  2017-12-28 22:32:38
Tilberedes før? Hvordan? Kan de varmes op sagen efter. Eller ee det cremen der kan laves dagen før?

Charlotte Lücke  -  2015-03-07 18:45:40
Berit: 0,25 løg, betyder et kvart løg!! 😄

Charlotte Lücke  -  2015-03-07 18:43:57
Tog det lidt på slump, men en fantastisk opskrift , når man mangler det ekstra pift til maden! Nem og hurtig at lave!

Berit Andersen  -  2012-02-20 07:17:29
Hvordan kan det være at der skal bruges 25 løg til to personer? :-) Kh Berit