Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skrælning og kogning af friske hvide asparges

Skrælning og kogning af friske hvide asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Skrælning og kogning af friske hvide asparges, billede 4 Skrælning og kogning af friske hvide asparges, billede 1 Skrælning og kogning af friske hvide asparges, billede 2 Skrælning og kogning af friske hvide asparges, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 friske hvide asparges
 
Opskrift:
Aspargsene skrælles fra hoved mod rod og den nederste træde ende brækkes af. Dette gøres nemmest mens aspargesene ligger på et skærebrædt, da de ellers nemt knækker.

Trævler aspargsen i knækket har du ikke skrællet dybt nok.

Aspargesene lægges i en gryde med letsaltet vand. De koges i ca. 6-8 min og drypper af og lægges på et fad.

Har du en aspargesgryde bruger du selvfølgelig den, hovederne bør ikke være dækket af vand.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (53 stemmer)

Opskriften er vist 280721 gange,
og udskrevet 814 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig  -  2017-04-25 17:36:35
lækkert

Elsebeth  -  2016-05-29 19:58:49
En asparges er træet - aspargesene er træede. De er IKKE træde!