Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaskål med spinat

Glaskål med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Knudekål - Glaskål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.glaskål
250 g.spinat
1 dl.piskefløde
1 spsk.maizena
1 dl.rasp
2 æg
1 tsk.salt
 peber
 smør til stegning
 


Opskrift:

Glaskålen skrælles og skæres i 3/4 cm tykke skiver der dampes 5-6 min. Vend de dampede glaskålsskiver i sammenpisket æg og rasp blandet med salt og peber. De pannerede skiver steges gyldne. Spinaten skylles og dampes i 5-10 min. drypper af og blendes med fløde og maizena. Den hældes tilbage i gryden og varmes op til den har fået en fastere konsistens. Læg en stor skefuld spinat på hver glaskålsskive.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (39 stemmer)

Opskriften er vist 17895 gange,
og udskrevet 436 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Connie  -  2009-02-05 00:25:37
Jeg synes, at "Glaskål med spinat" udmærker sig som fyldgyldig ret, dog kun til 2 personer og med lidt "tilbehør" af protein (bælgfrugter, æg, fisk, kød).


Ida  -  2008-10-21 17:22:43
Den kan altså også gå selvom spinaten ikke blendes :o)


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man gerne vil lave denne ret så koster en stavblender idag ingen herregård- Syntes retten er god


Trine  -  0000-00-00 00:00:00
Ikke alle har en blender, så ikke alle kan bruge denne opskrift