Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kålrabigryde

Kålrabigryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kålrabi

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kålrabi
 Vand
 soyamel
 Paprika
2 tsk.bouillonpulver
 Smør
4 løg
1 tsk.basilikum
 Hakket persille
 
Opskrift:
Skær kålrabien i ca. 1 cm tykke skiver og kog dem halvmøre i vandet. Dyp dem i soyamel smagt til med paprika og bouillonpulver. Steg dem let i smør. Skær løgene i tynde skiver og brun dem let i smør. Hæld kålrabiskiverne og løgene i en tykbundet gryde og strø basilikum imellem. Hæld kålrabivandet over, så det lige dækker. Lad det småkoge til kålrabien er mør og strø persille over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 20101 gange,
og udskrevet 474 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kornum  -  2012-01-19 16:03:34
Lavede det til en suppe, istedet. BLEV VILDT GOD! Brugte rismel, karry, spidskummin, og en lille smule kanel og japansk pebber(cayennepebber kan vel gøre det), istedet for paprika. Efter stegningen kom jeg en snittet porre og en skåret jordskok med i gryden. Fulgte ellers opskriften og så fik det en tur med stavblenderen til sidst. :)