Muslingeris

Muslingeris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Diverse muslinger

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Gosh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lille løg
2 spsk.smør
2 dl.løse ris (ukogte)
4 dl.fiskesuppe
 
 Sauce:
1 ds.muslinger naturel (400 g)
1 spsk.smør
1 tsk.karry
2 spsk.hvedemel
4 dl.væske (piskefløde + muslingelage)
 salt
0.5 dl.fintklippet dild
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Smelt smørret i en gryde og svits løget heri.
Tilsæt risene og lad dem syde lidt i gryden. Kom bouillonen ved og læg låg på gryden. Lad risene småkoge ca. 20 min.
Lad muslingerne løbe af og rens dem.
Gem lagen.
Smelt fedtstoffet til saucen i en gryde og svits karryen deri. Drys mele over og bag op med muslingelage og fløde. Lad saucen koge igennem.
Varm muslingerne i saucen. Smag til med salt.
Kom risene i portionsskåle eller en større skål.
Hæld muslingesaucen over og servér straks.

Tips:

Kan laves på forhånd og blot varmes i mikroovn inden servering. Servér med lune flute.





karakterer:
Opskriften er vist 4023 gange,
og udskrevet 77 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu