Skinkekræmmerhuse

Skinkekræmmerhuse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : Gosh

Indsendt :     

Ingredienser:
350 g.champignon
1 spsk.smør
2.5 spsk.hvedemel
1.5 dl.tør hvidvin
1.5 dl.fløde
 salt
 peber
1 æggeblomme
8-10 skiverkogt skinke
 fedtstof til fad
2 tomater
1.5 dl.reven ost
 
Opskrift:
Skær de rensede champignon i skiver og svits dem i fedtstof. Drys melet over og spæd med vin og fløde.
Kog stuvningen igennem. Krydr.
Tag gryden af varmen og tilsæt æggeblommen.
Kom en god skefuld champignonstuvning på hver skinkeskive og fold som et kræmmerhus.
Læg kræmmerhusene i et smurt ovnfast fad.
Skær tomaterne i skiver og stik dem ned mellem kræmmerhusene.
Drys ost over og gratinér i 10 - 15 min i ovn ved 250 grader.

Tips:

Prøv evt. at bruge asparges i stedet for hcampignon i stuvningen.





karakterer:
Opskriften er vist 6368 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu