Ko æggene i 8 min og kom dem i koldt vand.
Hak løget og steg det let i fedtstoffet.
Rens sildene og læg dem i et smurt ovenfast fad.
Fordel løgene og klippet dild herover.
Æggene skæres i skiver og lægges lagvis ovenpå.
Bland creme fraiche, ost og krydderier.
Hæld massen over retten og gratinér i ovnen i 15-20 min. til retten er gylden.
Tips:
Servér med groft rugbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4727 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Gosh - 2009-11-25 13:44:01 Glemte at skrive at ovnen skal stilles på 225 grader :-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider