Befri forellerne for skind og ben.
Kom fiskekød i en blender sammen med flødeost, blødgjort smør, fløde og purløg. Blend det til en ensartet masse.
Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
Komd det i en form og stil køligt til servering (kan med fordel laves dagen før).
Servér med rister brød/flute.
Tips:
kan bruges til buffet, forret og frokostbord.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 3196 gange, og udskrevet 68 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider