store sildefileter (alt efter om det er til frokost eller hovedret)8-16 store sildefileter (alt efter om det er til frokost eller hovedret)
salt salt
3
spsk.
smør3 spsk. smør
2
fed
knust hvidløg2 fed knust hvidløg
1
bdt.
dild1 bdt. dild
4-5
tomater i skiver4-5 tomater i skiver
1-2
dl.
fløde1-2 dl. fløde
2-3
spsk.
tomatpuré2-3 spsk. tomatpuré
Opskrift:
Skyl sildefileterne i koldt vand. Tør dem godt. Drys med salt. Læg halvdelen af sildene i et smurt, ovnfast fad med kødsiden opad.
Bland resten af fedtstoffet med knusthvidløg og fordel over sildene.
Klip dilden og drys over.
Læg derefter tomatskiverne ovenpå.
Til sidst lægger du rensten af sildefileterne over med kødsiden nedad.
Pisk fløde og tomatpuré sammen og hæld det over.
Sæt fadet i ovnen ved 225 grader i ca. 25 min. til sildene er gennemstegt.
Tips:
Hvis frokostret servere du brød og smør til.
Hvis hovedret servere du nye kogte kartofler til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 5892 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider