Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Græskarpostej med grøntsager

Græskarpostej med grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 9 stk.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
1 kg.græskar
6 æg
8 dl.mælk
80 g.smør
60 g.rasp
1 stor løg
2 fedhvidløg
2 spsk.hakket spinat eller grønkål
 salt
 peber
 muskatnød
 Grøntsager efter smag
 
Opskrift:
Græskarstykket skrælles og skæres i mindre dele, der koges møre i ca. 30 min.
Græskarstykkerne tages op af vandet og pureres.
De øvrige dele tilsættes efter at løg og hvidløg er hakket fint.
Der smages til med krydderier.
foliebakkerne fyldes 2/3 del op og grøntsag fyldes i, så postejen lige dækker.
og postejen bages i foliebakker ved 180 grader ca. 45 min.
Græskarpostej kan spises på brød med pålæg.

Tips:

Jeg har brugt grøntsager fra frostposer majsblanding eller ærter og gylerøder. Vi har erstattet den italinsksalt med denne græskarpostej


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5151 gange,
og udskrevet 71 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu