Kandiseret Ingefær

Kandiseret Ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
 Ingefær
 
 Lage:
2 dl.vand
1 kg.sukker
 
Opskrift:
Ingefæren skrælles og skæres i skiver.

Kog en lage af 2 dl. vand og 1 kg. sukker, og kom ingefæren i. Lad dem koge med til væsken er tyk og bobler.

Læg iongefæren på et stykke bagepapir, de stivner med det samme og bliver nærmest bolsjeagtige.

De kandiserede ingefær bliver lidt klæbrige, så hold dem godt adskilt på bagepapir i en lufttæt dåse.

Tips:

Kan evt. rulles i sukker


karakterer:
Opskriften er vist 14095 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu