Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Opbagt aspargessuppe

Opbagt aspargessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3/4 kg.friske hvide asparges
 l.vand
 tsk.salt
 
 suppe visk
1 porre
1 bdt.persille
 
35 g.smør
35 g.hvedemel
2 æggeblommer
 hvid peber
 
Opskrift:
Aspargeserne skrælles og endestykkerne skæres fra. Kog dem i letsaltet vand i ca 15 min. Skær dem ud i småbidder. Tag hovederne fra og læg dem på en tallerken.

Kom asparges-skræller og rod i vandet og tilsæt suppevisken. Kog det i ca 30 min og si dernæst suppen. Kom aspargesstykkerne i den siede suppe - dog ikke hovederne før smørbollen tilsættes. Smørbollen røres af smør og mel og piskes langsomt ud i suppen. Når suppen er jævn, tages den af varmen og 2 æggeblommer tilsættes, en af gangen.

Smag til med hvid peber og server ristede brødterninger til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16608 gange,
og udskrevet 256 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu