Opbagt aspargessuppe

Opbagt aspargessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
750 g.friske hvide asparges
 l.vand
 tsk.salt
 
 Suppevisk
1 porre
1 bdt.persille
 
35 g.smør
35 g.hvedemel
2 æggeblommer
 hvid peber
 
Opskrift:
Aspargeserne skrælles og endestykkerne skæres fra. Kog dem i letsaltet vand i ca 15 min. Skær dem ud i småbidder. Tag hovederne fra og læg dem på en tallerken.

Kom asparges-skræller og rod i vandet og tilsæt suppevisken. Kog det i ca 30 min og si dernæst suppen. Kom aspargesstykkerne i den siede suppe - dog ikke hovederne før smørbollen tilsættes. Smørbollen røres af smør og mel og piskes langsomt ud i suppen. Når suppen er jævn, tages den af varmen og 2 æggeblommer tilsættes, en af gangen.

Smag til med hvid peber og server ristede brødterninger til.


karakterer:
Opskriften er vist 17437 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu