Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Aspargescremesuppe med abrikos

Aspargescremesuppe med abrikos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - Cremesuppe - Cremesupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 friske hvide asparges
1 knsp.honning
½ tsk.smør
1 knsp.salt
1 spsk.spelt
100 ml.sødmælk
 salt
 hvid peber
2 spsk.flødeskum
1 abrikos
 
Opskrift:
Skyl og skræl asparges og skær rodenden af. Skræl og de afskårne rodender, honning, salt og 400 ml koldt vand koges i 30 minutter til aspargesfond. Fonden sigtes. spelt stødes fint. Melet hældes på varm pande og ristes igennem uden at brune. Aspargesfond og mælk koges op. Aspargeshovederne skæres af, resten skæres i passende stykker og koges møre men stadig sprøde i aspargessuppen. Aspargeshovederne lægges i en sigte og koges med til de akkurat er møre men stadig sprøde. Hovederne lægges kort til side. Aspargessuppen med aspargesstykker og mel blendes i food-processor eller blenderglas. Sigtes og hældes retur i gryden. Koges atter op til melet binder suppen lidt. Krydres med salt og peber. Hæld suppen i varme suppetallerkner. Flødeskum og aspargeshoveder lægges i midten og der pyntes med abrikosfileter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13784 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu