Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pærevælling 02

Pærevælling 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.pærer
1 l.sødmælk
0.5 l.vand
100 g.sukker
120 g.mellemfine byggryn
 
Opskrift:
Skræl pærerne og del dem i 4 stykker – kernehuset udtages.
Hæld vand, sukker og pærer i en gryde og kog dem til de er halvmøre. Det er vigtigt at pærerne får lov til at stå og trække i vand og sukker i mindst 2-3 timer.
Bring mælk og byggryn i kog og rør godt i den til det bliver til grød. Hæld ½ liter af det vand som pærerne er kogt i op i grøden (det er det der giver den gode smag) Put til sidst pærerne i og varm grøden op.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20223 gange,
og udskrevet 313 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Dorte Rüssel  -  2018-03-31 18:34:26
Jeg har i dag købt knækkede byggryn hos Meny

Irene møller  -  2017-12-29 06:53:54
Jeg har lige købt dem i bilka

  -  2017-01-02 17:11:21
hvor får jeg fat i mellemfine byggryn

Lone  -  2012-10-30 17:08:25
Husk lige at grøden skal koge i ca. 1 time... Det står der ikke noget om i opskriften

Lone  -  2012-10-30 17:05:49
Pærevælling er bedst med knækkede byggryn, dejlig spise! Jeg har, ligesom dig, savnet knækkede byggryn i butikkerne, men fandt ud af, at de fåes på nettet hos Skærtoft Mølle. God fornøjelse!

birgit gylling  -  2012-09-15 16:26:57
pærevælling. kan man bruge knækkede speltkerner istedet for byggryn? Vi kan godt lide Pærevælling. Vi er fra den tid hvor mælkemad var hverdags kost som forret, men det er ikke til at få byggryn mere.