Halver peberfrugterne, fjern frøstolene og grill peberfrugterne i ovnen til skindet bliver mørkt og begynder at boble. Afkøl peberfrugterne en smule og pil skindet af. Skær peberfrugterne i kvarter. Skyl spinat og rucola godt. Nip bønnerne, giv dem et opkog og lad dem køle af. Skær løget i små terninger. Skær avocadoerne i skiver og dryp med citron. Vend forsigtigt salaten sammen, fordel tynde skiver parmesanost over og dryp med olivenolie.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13799 gange, og udskrevet 287 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider