Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Cremet kartoffelsuppe

Cremet kartoffelsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sillemille

Indsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olie
2-3 fedhakkede hvidløg
1 lille courgette i tern
1 lille blomkål i buketter
500 g.skrællede kartofler i tern
 salt
 hvid peber
 lidtfrisk eller tørret fransk estragon
5 dl.hønseboullion
21 dl.fløde 13 %
 
 Servering:
200 g.grønne asparges
2 tsk.olivenolie
50 g.wasabikugler
300 g.ciabattabrød
 
Opskrift:
Varm olien og sautér hvidløg, courgette og blomkålsbuketter heri under omrøring et par minutter. Bland kartofler ved, og rist videre 4-5 minutter. Drys salt og peber på,og krydr med estragong. Hæld boullion over, bring det hele i kog, og lad suppen simre, til kartoflerne er helt møre.
Blend eller purér suppen med fløde samt evt. yderligere boullion til den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Snit asoargesene i mindre stykker, og steg dem sprødmøre i olie i et par minutter. Drys salt på. Servér kartoffelsuppen varm eller kold med de spørdstegte asparges, wasabikugler og brød.

Tips:

Energi pr. person: 500 kcal Fedt 30 % Protein: 14 % Kulhydrat: 56 %


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 27840 gange,
og udskrevet 357 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jan  -  2012-01-16 11:13:27
Jeg går ud fra at det er en fejl at man skal bruge 21 dl. fløde til suppen?

Sisse  -  2011-07-04 23:25:39
men at lave selvom at man ikke er så gammel 10 år