Johns Frokostbrød
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : John Kristensen Indsendt : Red: |
|
|
Mål alle indgrideenserne op.
held derefter halvdelen af melet og 3/4 dele af vandet op i en rørremaskine, rør derefter forsiktig det sammen, kom så svisker og kerner i dejen og rør igen let. Bland så honning og resten af væden sammen med gæren (ca.30 grader) og rør det godt sammen.Resten af melet og gær blandningen blandes nu sammen og rørres godt sammen, så dejen bliver lind og gladt. Dejen sættes tildækket på køl i ca. 24 timer. Dejen hædles på en bradepande på bagepapir og bages i en time (varmluft 180 grader alm ovn 200 grader). Tips: Brødet er velegnet til suppe, pålægsbrød samt en kop te med ost. |
|
Opskriften er vist 5562 gange,
og udskrevet 69 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne