Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Johns Frokostbrød

Johns Frokostbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Speltmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : John Kristensen

Indsendt :



Ingredienser:
750 g.Hvedemel
250 g.speltmel
7 g.gær
75 g.tørret svedsker
30 g.Græskarkerner
2 spsk.olivenolie
1 stor spsk. akasiehonnig
1 l.vand
 
Opskrift:
Mål alle indgrideenserne op.
held derefter halvdelen af melet og 3/4 dele af vandet op i en rørremaskine, rør derefter forsiktig det sammen, kom så svisker og kerner i dejen og rør igen let. Bland så honning og resten af væden sammen med gæren (ca.30 grader) og rør det godt sammen.Resten af melet og gær blandningen blandes nu sammen og rørres godt sammen, så dejen bliver lind og gladt.
Dejen sættes tildækket på køl i ca. 24 timer.
Dejen hædles på en bradepande på bagepapir og bages i en time (varmluft 180 grader alm ovn 200 grader).

Tips:

Brødet er velegnet til suppe, pålægsbrød samt en kop te med ost.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5094 gange,
og udskrevet 60 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu