Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kold aspargesflan, aspargessalat, grapefrugt og friskpillede fjordrejer

Kold aspargesflan, aspargessalat, grapefrugt og friskpillede fjordrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.friske hvide asparges
1 kg.kogte fjordrejer
2 grapefrugt
 olivenolie
 skalotteløg
3 nye løg
50 g.smør
3 dl.piskefløde
1 æg
 
Opskrift:
Asparges skrælles og skæres i 3 dele. Den nederste del skal bruges til flan. Toppene koges i saltvand. Nederste del steges i smør med skalotteløg. Fløden tilsættes. Aspargeserne skal være møre. Derefter bliver det blendet/ sigtet og tilsættes æg, salt og peber. Blandingen hældes i forme og bages i ovn ved 120 grader i ca. 40 minutter. Fjordrejerne koges i kort tid i rigeligt vand tilsat salt. Rejerne pilles. Grapefrugterne fileteres og saften presses og reduceres til sirup-konsistens. Lidt salt og olivenolie tilsættes inden piskningen. De lune asparges vendes med grape-saucen og nye løg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10153 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

c. Larsen  -  2009-10-21 00:25:16
hvis det er rå pillerejer, skal de koges i lidt hvidvin, indtil de bliver "lyserøde" cirka 2 min. og under omrøring hele tiden.

Frank  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor lang tid skal rejerne koges?