Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold aspargesflan, aspargessalat, grapefrugt og friskpillede fjordrejer

Kold aspargesflan, aspargessalat, grapefrugt og friskpillede fjordrejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.friske hvide asparges
1 kg.kogte fjordrejer
2 grapefrugt
 olivenolie
 skalotteløg
3 nye løg
50 g.smør
3 dl.piskefløde
1 æg
 


Opskrift:

Asparges skrælles og skæres i 3 dele. Den nederste del skal bruges til flan. Toppene koges i saltvand. Nederste del steges i smør med skalotteløg. Fløden tilsættes. Aspargeserne skal være møre. Derefter bliver det blendet/ sigtet og tilsættes æg, salt og peber. Blandingen hældes i forme og bages i ovn ved 120 grader i ca. 40 minutter. Fjordrejerne koges i kort tid i rigeligt vand tilsat salt. Rejerne pilles. Grapefrugterne fileteres og saften presses og reduceres til sirup-konsistens. Lidt salt og olivenolie tilsættes inden piskningen. De lune asparges vendes med grape-saucen og nye løg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9503 gange,
og udskrevet 130 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

c. Larsen  -  2009-10-21 00:25:16
hvis det er rå pillerejer, skal de koges i lidt hvidvin, indtil de bliver "lyserøde" cirka 2 min. og under omrøring hele tiden.


Frank  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor lang tid skal rejerne koges?