Kernerne af et granatæble Kernerne af et granatæble
1
banan 1 banan
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
2
spsk.
Grand Marnier2 spsk. Grand Marnier
2.5
dl.
god vanilleis2.5 dl. god vanilleis
Pynt: Pynt:
Flormelis Flormelis
kerner fra granatæbler kerner fra granatæbler
Opskrift:
Kermer fra granatæbler blandes med banan der er skåret i terninger.
Citronsaft og Grand Marnier tilsættes.
Blandingen sættes koldt til serveringen. Isen røres blød og fyldet kommes i.
De varme(tidligere lavede)pandekager foldes over på midten, og fyldet lægges
på halvdelen af den dobbelte pandekage. Den anden halvdel foldes over.
Pyntes med flormelis og kerner og serveres straks.
Tips:
Jeg laver altid pandekagerne efter opskriften i Karolines Køkken 1. Det er simpelthen de bedste.
Kernerne i granatæblet løsgøres lettest ved at snitte revner i skallen som når man vil pille en appelsin. Man kan så vride skallen fra og let vride kernerne ud. De er også superlækre med yoghurt.
HUSK! Kernerne er fantastisk sunde. Der er ikke det de ikke er godt for!!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7077 gange, og udskrevet 83 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider