Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvide asparges med svampesauce

Hvide asparges med svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10 friske hvide asparges
8 sukkerærter
1 tomat
1 skalotteløg
100 g.markchampignon
4 spsk.koldpresset solsikkeolie
½ fedhvidløg
2 spsk.balsamico
 hvid peber fra mølle
1 spsk.koldpresset olivenolie
½ tsk.valnøddeolie
 kørvelblade til pynt
 


Opskrift:

Skræl aspargesene og skær dem igennem på langs. Blancher sukkerærterne og skær dem i meget fine strimler. Tomatstilk fjernes og der skæres et kryds i toppen af tomaten. Lægges i spilkogende vand ca. 12 sekunder, tages op og lægges i isvand. Skindet og kerner fjernes og kødet skæres i fine tern. De rensede champignon skæres i fine tern. Solsikkeolien opvarmes og det halve hvidløgsfed sauteres sammen med skalotteløg og svampe. Efter kort tid tilsættes balsamico og panden tages fra varmen. Krydr med salt og peber. Fjern hvidløgsfeddet og kom herefter tomattern, olivenolie og valnøddeolie i og mix godt sammen. Anret asparges på to store tallerkner og hæld den lune marinade over og pynt med kørvelblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18566 gange,
og udskrevet 266 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu