Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne asparges med persille og æg

Grønne asparges med persille og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.grønne asparges
1 bdt.persille
50 g.smør
 rasp
1 hårdkogt æg
1 tyk skiveskinke, finthakket
 


Opskrift:

Skær evt. lidt af det nederste af aspargeserne og kog dem i letsaltet vand 8-10 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af, evt. over damp med et rent viskestykke på. Smelt smørret og bland rasp, hakket hårdkogt æg, hakket skinke og hakket persille i. Lad det varme igennem. Anret de kogte asparges på et varmt fad. Hæld smørblandingen over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 20889 gange,
og udskrevet 484 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Morten F  -  2007-05-28 15:55:08
Man må ALDRIG skære asparges. De skal knækkes!