Grønne asparges med persille og æg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : |
|
|
Skær evt. lidt af det nederste af aspargeserne og kog dem i letsaltet vand 8-10 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af, evt. over damp med et rent viskestykke på. Smelt smørret og bland rasp, hakket hårdkogt æg, hakket skinke og hakket persille i. Lad det varme igennem. Anret de kogte asparges på et varmt fad. Hæld smørblandingen over.
|
|
Opskriften er vist 25635 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Annelise - 2021-12-04 16:14:00 Det er alt for lang kogetid. De bliver slatne. De tynde skal kun have et par minutter. De skal være sprøde. Morten F - 2007-05-28 15:55:08 Man må ALDRIG skære asparges. De skal knækkes! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne