Grønne asparges med persille og æg

Grønne asparges med persille og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 kg.grønne asparges
1 bdt.persille
50 g.smør
 rasp
1 hårdkogt æg
1 tyk skiveskinke, finthakket
 
Opskrift:
Skær evt. lidt af det nederste af aspargeserne og kog dem i letsaltet vand 8-10 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af, evt. over damp med et rent viskestykke på. Smelt smørret og bland rasp, hakket hårdkogt æg, hakket skinke og hakket persille i. Lad det varme igennem. Anret de kogte asparges på et varmt fad. Hæld smørblandingen over.


karakterer:
Opskriften er vist 23526 gange,
og udskrevet 534 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Annelise  -  2021-12-04 16:14:00
Det er alt for lang kogetid. De bliver slatne. De tynde skal kun have et par minutter. De skal være sprøde.

Morten F  -  2007-05-28 15:55:08
Man må ALDRIG skære asparges. De skal knækkes!