Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grønne asparges med persille og æg

Grønne asparges med persille og æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.grønne asparges
1 bdt.persille
50 g.smør
 rasp
1 hårdkogt æg
1 tyk skiveskinke, finthakket
 
Opskrift:
Skær evt. lidt af det nederste af aspargeserne og kog dem i letsaltet vand 8-10 min. Tag dem op og lad dem dryppe godt af, evt. over damp med et rent viskestykke på. Smelt smørret og bland rasp, hakket hårdkogt æg, hakket skinke og hakket persille i. Lad det varme igennem. Anret de kogte asparges på et varmt fad. Hæld smørblandingen over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21996 gange,
og udskrevet 518 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Morten F  -  2007-05-28 15:55:08
Man må ALDRIG skære asparges. De skal knækkes!