Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne asparges med nudler og rejer

Grønne asparges med nudler og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.grønne asparges
 salt
 dl.piskefløde
400 g.båndnudler
250 g.friskpillede rejer
 sort peber
2 spsk.citronsaft
 dild til pynt
 


Opskrift:

Skyl asparges og skær eventuelt træede rode af. Bring rigeligt vand tilsat salt i kog. Læg asparges i og kog 10 min. Tag dem op og lad dem dryppe af. Aspargeshoveder skæres af. Resten af asparges skære i ½ cm tykke skiver. Fløden koges ved svag varme sammen med aspargesstykkerne i 5-7 min. Imens koges pastaen al dente i rigeligt vand tilsat salt. Aspargeshoveder og rejer tilsættes og koges med 1 minut. Krydr med salt, peber og citronsaft. Nudlerne tages op og blandes straks med saucen. Pynt med lidt dildkviste.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 15178 gange,
og udskrevet 384 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu