Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risotto Chasseur

Risotto Chasseur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Risotto Chasseur, billede 4 Risotto Chasseur, billede 1 Risotto Chasseur, billede 2 Risotto Chasseur, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Chasseur:
300 g.kyllingekråse
300 g.kyllingehjerte
2 spsk.Olie
250 g.løg
5 dl.Vand
 
300 g.kyllingelever
25 g.smør
200 g.champignon
0.5 dl.Sherry
 Kulør
 Salt
 Peber
 
 Smørbolle:
10 g.smør
0.5 spsk.Hvedemel
 
 Risotto:
1 spks.olivenolie
400 g.løg
 Salt
 
2 fedhvidløg
4 dl.risottoris
 
1 dl.hvidvin
8 dl.hønsebouillon
 
1 rød peberfrugt
200 g.ærter
 
Opskrift:
Chasseur:
Kråse og hjerte renses, løget pilles og hakkes. Svits kråse og hjerter i olien, tilsæt løgene og svits med. Dækkes med vand og bringes i kog. Simrer til det er mørt, ca. 1½ time. Leveren blancheres i rigeligt kogende vand, hældes i en sigte og dryppes af. Renses. Champignonerne renses og skæres i skiver og ristes af på en tør pande sammen med den blancherede lever. Sherry tilsættes. Hældes sammen med kråse og hjerter. Gives kulør og jævnes med smørbolle. Smages til med salt og peber.

Risotto:
Løg hakkes fint. Opvarm olien på en pande og tilsæt løg, og lidt salt og svits i ca. 3 minutter. Tilsæt derefter hvidløg og ris og skru ned for varmen. Der røres konstant og risen begynder at stege, og bliver efter 2-3 minutter nærmest gennemsigtig.

Tilsæt hvidvin under stadig konstant omrøring. Når vinen er kogt ind i risene tilsættes en skefuld bouillon og der røres. Når dette er kogt ind i risen tilsættes endnu en skefuld bouillon og dette forsættes indtil der ikke er mere bouillon. Lad hver skefuld blive absorberet før du tilsættes den næste. Det tager ca. 20 min. Smag efter om risen bliver blød, ellers tilsættes der bare mere. Herefter tages risen af varmen og hakkede peberfrugt og ærter blandes i.

Tips:

Det er vigtigt at der røres konstant for risen ikke brænder på, og derved får en helt forkert smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16017 gange,
og udskrevet 95 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Malene  -  2012-01-06 13:46:39
Det ligner altså ikke en risotto. En er mere flydende og uformbar en det der..