Torskerognsrand

Torskerognsrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Torskerognsrand, billede 4 Torskerognsrand, billede 1 Torskerognsrand, billede 2 Torskerognsrand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Torskerogn, frisk
1.5 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Laurbærblade
4 Peberkorn, sorte
   
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Musling. konserves 1 alm. dåse muslinger vejer 250 g. og indeholder 150 g. muslinger drønet vægt
1 Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
   
Opskrift:
Rognen kommes i en gryde sammen med hvidvin, vand, salt og krydderier. Bringes i kog og småkoger under låg ca. 20 minutter.

Husblasen lægges i blød i koldt vand.

Lagen hældes fra rognen, sies og spædes evt. op til 2 dl. Husblasen smeltes i den varme lage.

Torskerognen afkøles lidt, og hinderne fjernes. Rognen kommes i en skål og piskes med lage og ymer (nemmest med håndpisker).

Rognen hældes i en randform 3/4-1 l. Stivner i køleskab til næste dag.

Sauce:
Løget hakkes fint. Ingredienserne røres sammen og smages til. Lige inden servering vendes agurk i tern og muslinger i.

Saucen kommes i midten af randen eller serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 43136 gange,
og udskrevet 638 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8366 (1992 kcal)
KJ pr. Pers. 1394 (332 kcal)
Vægt ialt 1520 gram
Vægt pr. Pers. 253 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 550 KJ (130 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu