Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Torskerognsrand

Torskerognsrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torskerognsrand, billede 4 Torskerognsrand, billede 1 Torskerognsrand, billede 2 Torskerognsrand, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Torskerogn, frisk
1.5 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 laurbærblade
4 Peberkorn, sorte
   
4 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
Kogevand
1 dl. Ymer naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
100 gram Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Ymer naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 ds. Musling. konserves 1 alm. dåse muslinger vejer 250 g. og indeholder 150 g. muslinger drønet vægt
1 Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
   
Opskrift:
Rognen kommes i en gryde sammen med hvidvin, vand, salt og krydderier. Bringes i kog og småkoger under låg ca. 20 minutter.

Husblasen lægges i blød i koldt vand. Lagen hældes fra rognen, sies og spædes evt. op til 2 dl. Husblasen smeltes i den varme lage. Torskerognen afkøles lidt, og hinderne fjernes. Rognen kommes i en skål og piskes med lage og ymer (nemmest med håndpisker).

Rognen hældes i en randform 3/4-1 l. Stivner i køleskab til næste dag.

Sauce:
Løget hakkes fint. Ingredienserne røres sammen og smages til. Lige inden servering vendes agurk og muslinger i. Saucen kommes i midten af randen eller serveres til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 36786 gange,
og udskrevet 531 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8150 (1940 kcal)
KJ pr. Pers. 1358 (323 kcal)
Vægt ialt 1470 gram
Vægt pr. Pers. 245 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 554 KJ (131 kcal)
Protein 12.1 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu