Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne asparges med mynteyoghurt

Grønne asparges med mynteyoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
10 grønne asparges
1 spsk.pinjekerner
½ hovedsalat
3 spsk.yoghurt
1 spsk.koldpresset solsikkeolie
1 spsk.citronsaft
 reven skal af 1 citron
1 spsk.finthakkede pebermynteblade
 salt
 peber
 


Opskrift:

Skær eventuel træet rod af de grønne asparges. Skær dem med et skråt snit i ½ cm korte stykker. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Skyl og pluk hovedsalaten. Olie, citronsaft- og skal, mynteblade, salt og peber røres med yoghurt. Salatbladene vendes i mynteyoghurten og anrettes på tallerken. Læg asparges på og drys med de ristede pinjekerner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10774 gange,
og udskrevet 226 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-06-12 17:16:37
Den smager rigtig godt og er anderledes