Skær eventuel træet rod af de grønne asparges. Skær dem med et skråt snit i ½ cm korte stykker. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Skyl og pluk hovedsalaten.
Olie, citronsaft- og skal, mynteblade, salt og peber røres med yoghurt. Salatbladene vendes i mynteyoghurten og anrettes på tallerken. Læg asparges på og drys med de ristede pinjekerner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11734 gange, og udskrevet 257 gange.
Kommentarer
- 2010-06-12 17:16:37 Den smager rigtig godt og er anderledes
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider