Pærerne vaskes og snittes itu, men hverken skal eller kernehus må fjernes.
De sættes over ilden med det skyllevand der hænger ved dem når de løftes over i gryden med hænderne eller en hulske, og dampes så møre, at de kan røres gennem puresigten.
For hvert kg. Pure bruges 500 g. sukker som brændes til karamel.
Så snart det er blevet lysebrunt og dufter af karamel, hældes pæremosen i, og der røres kraftigt rundt til de to ting er gået op i en højere enhed.
Så hældes marmeladen op i rene krukker og bindes til
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8843 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider