Pisk sukker, æg og æggehvide sammen.
Rør fromage frais i.
Bland mel, salt, bagepulver, natron, vaniliesukker og kanel og rør det i dejen. Brug evt. en sigte.
Vend gulerødder, valnødder og rosiner i dejen.
Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir og fordel æblebådene ovenpå. Bag den midt i ovnen i ca. 45 min. ved 175 grader.
Kagen kan spises eller fryses efter afkøling, eller man kan blande flødeost, flormelis og vaniliesukker til en glasur, som hældes over kagen.
Tips:
Kagen er kun fedtfattig, hvis man udelader glasuren.
kagen kan ikke fryses med glasur på.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10466 gange, og udskrevet 163 gange.
Kommentarer
- 2017-08-06 20:56:14 Jeg bagte den i en springform her skal beregnes noget længere tid end de 45 min. Men ellers super lækker kage
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider