Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fedtfattig gulerodskage 04

Fedtfattig gulerodskage 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Både og

Indsendt af : hestegnu

Indsendt :



Ingredienser:
2 dl.rørsukker
2 æg
1.5 æggehvide (1 bæger)
1.5 dl.fromage frais
4 dl.hvid hvede
0.5 tsk.salt
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
2 tsk.vaniliesukker
3 tsk.kanel
500 g.revne gulerødder
100 g.hakkede valnødder
100 g.rosiner
1 æble i tynde både
 
 evt.
200 g.fed flødeost, naturel
100 g.flormelis
3 tsk.vaniliesukker
 
Opskrift:
Pisk sukker, æg og æggehvide sammen.
Rør fromage frais i.
Bland mel, salt, bagepulver, natron, vaniliesukker og kanel og rør det i dejen. Brug evt. en sigte.
Vend gulerødder, valnødder og rosiner i dejen.
Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir og fordel æblebådene ovenpå. Bag den midt i ovnen i ca. 45 min. ved 175 grader.

Kagen kan spises eller fryses efter afkøling, eller man kan blande flødeost, flormelis og vaniliesukker til en glasur, som hældes over kagen.

Tips:

Kagen er kun fedtfattig, hvis man udelader glasuren. kagen kan ikke fryses med glasur på.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10327 gange,
og udskrevet 155 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-08-06 20:56:14
Jeg bagte den i en springform her skal beregnes noget længere tid end de 45 min. Men ellers super lækker kage