Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Portvinskage II

Portvinskage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Kim Larsen

Indsendt :



Ingredienser:
 Bund:
1 æg
3 spsk.sukker
2 spsk.hvedemel
1 spsk.kartoffelmel
1 spsk.kakao
0.5 tsk.bagepulver
25 g.finthakkede nødder
 
 Fyld:
3 dl.piskefløde
3 spsk.portvin
50 g.hakket chokolade
 
 Pynt:
125 g.marcipan
 blå el. grønne druer
 
Opskrift:
1. Pisk æg og sukker skummende.

2. Sigt mel, kartoffelmel, kakao og tilsæt bagepulver.

3. Tilsæt de hakket nødderne og hæld dejen i en smurt springform.

4. Sæt formen i ovnen ved 200 grader i ca. 6. min.

5. Vend den bagte bund ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir og lad bunden afkøle helt på en bagerist.

6. Pisk fløden, tilsæt portvin og chokolade og fordel det jævnt over den kolde bund.

7. Rul marcipanen ud i et tyndt lag og læg den over flødeskummet.

8. Pynt med halve udstenede druer.

Tips:

Marcipanen er nemmest at rulle ud mellem et lag pagepapir (mod bordpladen) og en lag film/vita vap.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5591 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu