Gemte asparges

Gemte asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.fiskefars
1 ds.hvide asparges, konserves
25 g.smeltet smør
 
 Choronsauce:
1 spsk.hvedemel
 dl.aspargeslage
½ dl.eddike
½ dl.tyk tomatpuré
2-3 æggeblommer
0.25 tsk.salt
75 g.smør
80 g.rejer
 
Opskrift:
Halvdelen af fiskefarsen bredes ud i et smurt, ildfast fad. Velafdryppede aspargessnitter lægges på og dækkes med resten af farsen. Smeltet smør dryppes over. Retten bages 25 min. ved 175 grader og serveres straks med Choronsauce: 1 spsk. mel røres ud med Aspargeslage, Eddike og tomatpuré og gives et opkog. Saucen holdes varm i vandbad og legeres lige før serveringen med æggeblommer, rørt med salt. Varmt, smeltet smør piskes i. Der kan evt. blandes rejer i saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 11960 gange,
og udskrevet 182 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu