| |
|
Gravad hellefisk
Gravad hellefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1000 | g. | hellefisk 1000 g. hellefisk | | | | 2 | spsk. | salt 2 spsk. salt | 3 | spsk. | sukker 3 spsk. sukker | 4 | spsk. | stødt fennikel 4 spsk. stødt fennikel | | | | | | tørret dild tørret dild | | | |
| |
Find først en passende form til fisken f.eks. en gratinform eller en flad skål.
Drys salt og sukker og gnid det godt ind i fisken, drys fennikel over. pak fadet godt ind i folie og stil det i køleskabet i 2 dage.
Skrab nu salt sukker og fennikel af, dette gøres nemmes med en kniv. drys med tørret dild.
Fisken er nu klar til at skæres på skrå i meget tynde skiver, nemmes med en laksekniv.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12099 gange, og udskrevet 171 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2009-11-05 15:13:01 God og nærende vintermad!
|
|