Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dampede hvide asparges med persille

Dampede hvide asparges med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
20 friske hvide asparges
1 bdt.bredbladet persille
2 dl.hønsebouillon (terning + vand)
4 østers med saft
150 g.koldt smør i tern
 saften af ½ citron
100 g.lakserogn
 salt
 peber
 


Opskrift:

Asparges skrælles og koges forsigtigt i vand tilsat salt, til de er møre 5 - 8 minutter alt efter størrelse. Medens aspargesene koger, laves saucen. Sørg for at have alle ingredienser stående klar. I en stavblender lægges først smør, derefter persille. 1/3 af den kogende hønsefond hældes over og blenderen startes. Saucen skal køres helt glat og jævn med en konsistens som creme. Brug den sidste hønsefond til at justere konsistensen. Til sidst tilsættes østers og der tilsmages med salt, peber og citronsaft. Saucen hældes tilbage i en gryde og denne lunes forsigtigt. Den må ikke koge igen.

Anretning:
Saucen hældes i bunden af en tallerken og asparges anrettes dekorativt ovenpå. Til sidst toppes med lakserogn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 26694 gange,
og udskrevet 337 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu