Aspargessalat med kørvelsauce

Aspargessalat med kørvelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 kg.grønne asparges
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
250 g.champignoner
250 g.rejer
1 bundtkørvel
1 skalotteløg
3 dl.Cheasy fraiche 9%
1 spsk.citronsaft
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Asparges skylles og den hårde ende skæres fra og aspargesstænglerne bindes sammen i 4 bundter. Rigeligt vand med salt og sukker bringes i kog og heri koger aspargesene i 10 minutter. Champignoner skæres i skiver. Løget hakkes og blandes med hakket kørvel, syrnet fløde, citronsaft, salt, peber champignon og rejer. De afdryppede asparges anrettes portionsvis og overhældes med kørvelsaucen og pyntes med rejer.


karakterer:
Opskriften er vist 11723 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu