Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aspargessalat i safran-æggedressing

Aspargessalat i safran-æggedressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.grønne eller hvide skrællede asparges
 
 Dressing:
5 cl.vand
5 safrangrene
2 dl.olivenolie
2 æggeblommer
1 fedhvidløg
 salt
 friskmalet hvid peber
 


Opskrift:

Snit aspargeserne i ca. ½ cm tykke skrå stykker. Dressing: Kog vand og safran ind, til det er næsten tørt. Pres hvidløget ned i gryden og bland olien i; afkøl blandingen. Pisk æggeblommerne sammen med lidt salt i en skål. Tilsæt safranolien under piskning (som til mayonnaise). Smag til med salt og friskmalet hvid peber. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Tilsæt en spsk. olie. Kom aspargessnitterne i en sigte og dyp dem ned i det kogende vand. Lad aspargeserne koge ca. 1 min., til de er godt sprøde. Tag dem op, dryp dem godt af og læg dem i et klæde, som kan opsuge overskydende væde. Salt evt. lidt. Kom en passende mængde æggedressing i en lun skål og bland de varme asparges deri; fordel aspargeserne i to dybe skåle og servér. Aspargessalaten spises med ske eller gaffel.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12630 gange,
og udskrevet 155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu