Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kalkun i flødesovs

Kalkun i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibber

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.kalkunkød i terninger
50 g.margarine
 Salt
 pebber
100 g.røget flæsk
3 store løg
1 spsk.paprika
2.5 dl.piskefløde
250 g.friske champignon
 
Opskrift:
Kalkunternene krydres og brunes i margarinen, og tages op igen. røget flæsk, salt/pebber ristes i det samme fedtstof. Løgene skæres i tynde både og rist dem med et øjeblik. kødet lægges tilbage i gryden. Tilsæt paprika og fløde og lad retten simre i 20 min. Rør i retten af og til. Champignon tilsættes, og koges med i et par min. Smag til med salt/pebber.

Tips:

Serveres medkartoffelmos og salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9066 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu