Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aspargesfrikassé med dild

Aspargesfrikassé med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.asparges, grønne eller hvide
1 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.piskefløde
1 pt.dild
50 g.smør
 salt
 friskmalet hvid peber
 


Opskrift:

Rens og skræl aspargeserne og del dem i 4-5 cm lange stykker. Kog bouillon og piskefløde sammen. Tilsæt aspargeserne og lad dem koge med i godt et minut. Tag dem op og kog fløde/bouillon ind til ca. halvdelen. Hak dilden og kom den i en mixer sammen med smørret. Hæld også den varme bouillon/fløde i mixeren. Mix til en cremet sauce. Hæld saucen tilbage i gryden. Smag til med salt og peber. Saucen må ikke koge. Arrangér aspargeserne i to små, varme skåle eller dybe tallerkener og hæld den varme sauce over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15107 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Persille kan erstatte dild. Forårsløg/springløg er også meget fin. Man kan til en vegansk version anvende havrefløde og vegansk margarine. Serveres med godt brød, i en tartelet, med et stykke ristet brød eller i en kurv af filodej - eller som hovedret sammen med kogte nye sommergrøntsager.