store melede kartofler 750 g. store melede kartofler
1
æg 1 æg
3-4
spsk.
fløde 13 % 3-4 spsk. fløde 13 %
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
125
g.
kogt skinke 125 g. kogt skinke
1
løg 1 løg
Smør eller margarine Smør eller margarine
Rasp Rasp
Opskrift:
Kog de skrællede kartofler møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og damp dem. Mos dem godt og rør dem sammen med æg, fløde, salt, finthakket skinke og revet løg.
Form til karbonader, som vendes i rasp og steges i fedtstof på panden. Serveres med en grønsagsstuvning eller med kogte grønsager og smørsauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4691 gange, og udskrevet 76 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider