Evt. 1 dl. Sesam - hørfrø eller solsikkefrø Evt. 1 dl. Sesam - hørfrø eller solsikkefrø
Dag 2: Dag 2:
2
spsk.
salt2 spsk. salt
9-10
dl.
Hvedemel9-10 dl. Hvedemel
9-10
dl.
Rugmel9-10 dl. Rugmel
Opskrift:
Bagetid 1.5 time ved 190 grader
Tips:
En simpel men god opskrift på hjemmebagt rugbrød. Giver 2 store brød. Forskellen på denne opskrift og "Min Bedste Rugbrøds opskrift" er at der er mere mel i i forhold til mængden af kerner. Af en eller anden grund så er kerner 3 gange så dyre som mel, så som en god jyde så tilpasser jeg mig. Brødet er dog stadigvæk rigtigt godt
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12177 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider