| |
|
Rejekugler
Rejekugler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
ForretterRet : Forretter - Forretter
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer
Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet
Indsendt af : westlin
Indsendt :
| |
|
|
450 | g. | rejer450 g. rejer | 3 | fed | hvidløg3 fed hvidløg | 1.5 | tsk. | st. koriander1.5 tsk. st. koriander | 0.75 | tsk. | st. muskat0.75 tsk. st. muskat | 1 | | finthakket løg1 finthakket løg | 1 | | sammenpisket æg1 sammenpisket æg | 0.5 | tsk. | salt0.5 tsk. salt | | | peber peber | | | rasp rasp | | | vindrueolie til stegning vindrueolie til stegning | | | | | | Dressing: Dressing: | | | Kom alle ingredienser i en skål Kom alle ingredienser i en skål | | | og bland det sammen og bland det sammen | | | Smag til med salt og peber Smag til med salt og peber | | | |
| |
Hak rejerne og bland med de øvrige ingredienser.
Form til kugler, Rul dem til sidst i rasp og steg dem let gylden.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5010 gange, og udskrevet 80 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|