Hokaido Græskarsuppe med appelsin
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Isianalou Indsendt : Red : |
|
|
Hakket løg og hvidløg svitses i olien
Gulerødder skåret i små skiver tilsættes, herefter kartoflerne også skåret i små stykker og til sidst græskaret ligeledes skåret i små stykker. Tilsæt grønsagsbouillon til det lige dækker grønsagerne, kog op og lad simre ca. 10 min. eller til grønsagerne kan pureres, dette afhænger af størrelsen på dine grønsager. Ønskes en tyndere suppe tilsæt da mere bouillon. Pres en halv appelsin i efter purering. Server med ristede solsikkekerner og revet parmesan. Tips: Mine små børn spiste denne suppe med velbehag og den er derfor ikke krydret, men kan evt. pyntes med frisk mynte, basilikum eller koriander. |
|
Opskriften er vist 19041 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne