Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Asparges med mousselinesauce

Asparges med mousselinesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.grønne og/eller hvide asparges
 
100 g.smør eller margarine
2 æggeblommer
½ citron
 salt
 peber
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Asparges istandgøres og dampes, anrettes på et fad og holdes varme.

Smør eller margarine smeltes. Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smør eller margarine piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber, og flødeskum vendes i.

Server saucen til de varme asparges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24930 gange,
og udskrevet 581 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jens  -  2013-05-20 19:25:55
Rigtig lækker, men en ½ portion er rigelig til 4 personer