Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Banankage med kokos

Banankage med kokos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Sofie

Indsendt :


Banankage med kokos, billede 4 Banankage med kokos, billede 1 Banankage med kokos, billede 2 Banankage med kokos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 æg
180 g.sukker
2 tsk.vaniliesukker
75 g.smør
100 g.hvedemel
25 g.kokosmel
1 tsk.bagepulver
2 bananer
 
100 g.god chokolade
 
Opskrift:
Pisk æg, sukker og vaniliesukker. Smelt smøret. Bland mel, kokosmel og bagepulver sammen og vend det i æggemassen skiftevis med smøret.

Mos bananerne med en gaffel i en dyb talerken og vend dem i dejen.

Hæld dejen i en smurt sprinform ca. 22 cm i diameter. Bag kagen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.

Smelt chokoladen og hæld den over den afkølede kage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (44 stemmer)

Opskriften er vist 60458 gange,
og udskrevet 1194 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Laura  -  2018-03-20 21:20:28
Jeg drysser finthakket mørk chokolade over den varme kage, ca 10 min efter den er kommet ud af ovnen. Fungerer rigtig godt😋

Mig  -  2017-02-07 19:33:29
Klart hit, både fugtig, blød og smager dejligt. Jeg hakkede chokoladen i istedet, så man ikke behøvede vente med at spise til chokoladen har kommet på og størknet.

Michaela  -  2017-01-13 18:59:32
Super nem at gå til. Overraskende god. Rigtig go smag af både chokolade, kokos og banan. Kan varmt anbefales😉

  -  2016-03-22 19:07:32
Jeg har prøvet at skifte sukker ud med brun farin - nuj det er lækkert :-)

  -  2015-07-21 17:47:15
Nogen der har prøvet at lave muffins af dejen

Katrine  -  2014-12-30 14:17:30
Jeg tog selv og puttede 20g mandler og 30g hasselnødder i, og det smagte himmelsk!- rigtig god opskrift!

Eva  -  2013-01-24 04:18:21
Ved frysning ville jeg vente med chokoladen til kagen er optøet igen.

  -  2012-09-03 14:34:58
Mon det samme resultat er der efter frysning??

Lotte  -  2012-06-26 23:14:19
Virkelig lækker svampet kage!! Den bager vi helt sikkert igen. Vi hakkede chokoladen og blandede den i dejen, frem for at smelte det og hælde over kagen.. det blev udemærket.

mig  -  2012-04-21 19:49:57
Har lavet denne kage et par gange elsker den :)

toustrup67  -  2012-01-26 11:44:10
Har brugt den som lagkagebunde......rigtig god

Lea Jensen  -  2011-11-12 17:55:16
Rigtig smagfuld kage. Den er dejlig svamped, men også let og luftig. Jeg kan klart anbefale den.

Linda Andersen  -  2010-07-12 16:03:17
Den er jo helt fantastisk! (især med kokosdrys ;-) Prøv den :P

Kirsten  -  2010-04-25 14:24:39
Har haft den med på skovtur i dag og ALT blev spist :-) Den er rigtig god (også med mælkechokolade!)

Karen  -  2010-02-22 11:20:51
Har lige prøvet med mandler og mælkechokolade, det er bare godt!! Tak for rådet :)

Marion  -  2009-12-18 14:48:14
Har lige bagt den i dobbelt størrelse. Har lavet den i en bradepande og givet den 1 time. Brugt hvid chokolade med hakkede mandler som topping. Mums en god opskrift

Nina   -  2009-10-29 14:09:49
Har lige bestemt mig for at bage den i morgen. Den lyder helt vild lækker! :)