Oblater (Nadver)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Hvedemel og vand røres godt sammen til en lind dej.
Og så er det bare om at komme igang med dej og pande !!! |
|
Opskriften er vist 21902 gange,
og udskrevet 87 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (160 stemmer) |
|
Kommentarer Nikolaj - 2020-01-24 21:08:52 Tak, den smager rigtig godt. Jeg kan anbefale at tilsætte salt. Evt en vin indeholdende alkohol. :) Anna - 2017-03-30 13:50:50 Tak! Lige det vi manglede! - 2016-12-15 01:14:28 Øh, skal de steges? Det lyder underligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne