Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hurtig madbrød

Hurtig madbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 slice

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Gert Bo

Indsendt :



Ingredienser:
50 g.smør
2 dl.mælk
0.5 dl.youghurt narturel
25 g.gær
1 tsk.sukker
1 tsk.groft salt
1.5 spsk.oregano
350 g.hvedemel
 
 Lidt mælk til pensling, samt lidt ekstra oregano til at drysse over brødet før bagning
 
Opskrift:
Smeldt smør - hæld det i en skål og tilsæt mælk og youghurt. Rør gæren ud i blandingen, hvorefter de øvrige ingridienser tilsættes (melet tilsættes lidt efter lidt til sidst, til dejen slipper) - dejen æltes godt sammen på et meldrysset bord, og formes til et rundt, fladt brød (som en pizzabund)
Den flade dej lægges på en plade med bagepapir, hvorefter den pensles med mælk, og drysses med lidt oregano.

Sættes på midterste rille i KOLD ovn og bages i 20 min ved 225 gr.

Tips:

HUSK det er vigtig at ovnen er kold når du starter bagningen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (15 stemmer)

Opskriften er vist 32288 gange,
og udskrevet 775 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jette  -  2012-01-27 21:41:06
Kanon godt brød, har lavet den "en mill. gange". Opskriften kommer fra Carolines kogebøger.

Hjemmebageren  -  2012-01-07 00:00:34
Super lækkert og blødt brød og en opskrift, der er til at gå til. Jeg lavede dobbelt portion og fik derfor 2 brød. Jeg bagte først 1 brød i en IKKE forvarmet ovn og så satte jeg brød nr. 2 ind lige bagefter - hvor ovnen jo så var 225 grader. Uden problemer! Brød nr. 2 blev så bagt til det havde samme farve og konsistens som brød nr. 1 (ca. 10 min.)

Mona B.  -  2011-12-22 17:48:08
Det er et ganske udmærket brød, og det er hurtigt at lave. Tak for opskriften.

Carsten  -  2009-12-23 14:33:38
Super godt brød! Og ikke mindst fantastisk ift. hvor hurtigt det er at bikse sammen...