Asparges med kaviarsauce

Asparges med kaviarsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
½ kg.grønne asparges
1 ½ dl.creme fraiche 38%
½ dl.piskefløde
100 g.kaviar (ufarvet)
 
Opskrift:
Skær den nederste skive af aspargesen. Kog dem aspargesen i letsaltet vand i 5 min. Rør creme fraiche, fløde og kaviar sammen. Fordel asparges på tallerkener.Kom lidt sauce over.Server evt. med brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16814 gange,
og udskrevet 433 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

sabrina  -  0000-00-00 00:00:00
der mangler noget med priser og hvad det vejer det er ikke en børne side