Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Confit de poulet

Confit de poulet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 store kyllingelår
 salt
 
 laurbærblade
 hel peber
 gåse- eller andefedt
 
Opskrift:
læg 4 store kyllingelår (skal være en god fed kylling) i masser af salt natten over.

Skyl dem, læg dem tæt i en gryde med laurbærblade og hel peber og dæk med gåse- eller andefedt. De skal koge uhyre stille heri i 1 1/2 time.

Tag dem op, lad dem dryppe af. Si og gem fedtet, det kan fryses, (hvis det spises med det samme, ellers hældes det over lårene).

Tips:

På glas begravet i fedt kan lårene holde sig adskillige måneder i køleskab.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9326 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu