chilier (alt efter styrke)4 chilier (alt efter styrke)
1
tsk.
hel spidskommen1 tsk. hel spidskommen
2
tsk.
hel korianderfrø2 tsk. hel korianderfrø
2
spsk.
Olie2 spsk. Olie
1
spsk.
hvid balsamico 1 spsk. hvid balsamico
Salt Salt
groftkværnet peber groftkværnet peber
Opskrift:
Korianderfrø og spidskommen ristes på en tør pande, og stødes groft i en morder. Tomater, soltørrede tomat, løg og hvidløg blendes til en pure. Olien varmes på en pande og pureen, krydderier, salt og peber koges ind til en tyk pasta. Balsamicoen tilsættes og varmes igennem.
Pastaen holder en uges tid i køleskabet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 8075 gange, og udskrevet 92 gange.
Kommentarer
Ask - 2010-03-10 10:24:03 Ahhh... De blendes sammen med tomat og løg (gem evt. en og skær den i skiver, og put den i pureen efter den er blendet).
- 2010-02-03 15:55:56 hva gør man med de fire chilli??????????????????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider