Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chili pasta

Chili pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ask

Indsendt :



Ingredienser:
3 modne tomater
1 soltørret tomat
0.5 løg
2 fedhvidløg
4 chilier (alt efter styrke)
1 tsk.hel spidskommen
2 tsk.hel korianderfrø
2 spsk.Olie
1 spsk.hvid balsamico
 Salt
 groftkværnet peber
 
Opskrift:
Korianderfrø og spidskommen ristes på en tør pande, og stødes groft i en morder. Tomater, soltørrede tomat, løg og hvidløg blendes til en pure. Olien varmes på en pande og pureen, krydderier, salt og peber koges ind til en tyk pasta. Balsamicoen tilsættes og varmes igennem.
Pastaen holder en uges tid i køleskabet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 7817 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ask  -  2010-03-10 10:24:03
Ahhh... De blendes sammen med tomat og løg (gem evt. en og skær den i skiver, og put den i pureen efter den er blendet).

  -  2010-02-03 15:55:56
hva gør man med de fire chilli??????????????????