Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

De bedste græskarkerner

De bedste græskarkerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Diverse Chips / Snaks

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Græskarkerner

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : ellen

Indsendt :



Ingredienser:
2 fedrå hvidløg
1 tsk.olivenolie
 Saft af en halv citron
 salt efter behov
 Græskarkerner
 
Opskrift:
Skyl græskarkernerne og fjern kødet pres hvidløg i en kop sammen med olie og citron rør det sammen. put græskarkernerne i et fad og held indgredienserne sammen, drys salt på efter behov. Bag dem på varmluft ved 100 grader til de er gyldne.

Tips:

Vær opmærksom på at de skal have lang tid.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 9522 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mig  -  2012-10-25 16:14:45
Jeg tror det er fordi i har brugt tørrede græskarkerner og opskriften er sikkert lavet med friske.

Anne Marie Raun Madsen  -  2012-03-22 14:37:58
Hvad mener du med fjern kødet? Fra græskarkernerne for det har jeg aldrig hørt før

den glade kok  -  2010-10-29 18:09:54
det levede ikke helt op til forventningerne , de sprang næsten alle sammen som popcorn. Det var et helvede at rydde op men de smagte dejligt