Ingredienserne til court-bouillonen koges sammen i 20 minutter.
Saucen:
Til karryen til court-bouillonen den skal koge ind til 1 dl.
Aspargesene koges, 3 minutter for de grønne og 4-5 minutter for hvide asparges. Med den korte kogetid bevarer aspargesene deres sprødme.
Kammuslingerne krydres med salt og peber, steg dem kort på en hed pande.
Aspargesene og kammuslinger anrettes på tallerknerne, fordel saucen over dem.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.1
(5 stemmer)
Opskriften er vist 26195 gange, og udskrevet 729 gange.
Kommentarer
Vagn - 2016-06-01 16:16:48 Opskriften er helt umulig, da der overhovedet ikke står noget om, hvordan saucen laves. Der er heller ikke noget billede af retten,
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider