Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Asparges med friske kammuslinger

Asparges med friske kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, diverse/blandet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
12 asparges
4 kammuslinger
 
 Court-bouillon:
3,5 dl.hvidvin
2 dl.vand
½ gulerod
1 løg
1 skalotteløg
1 fedhvidløg
1 stilkbladselleri
2 skivercitron
 salt
 hele sorte peberkorn
 
 Sauce:
3 dl.courtbouillon
1 knsp.karry
10 pistillersafran
150 g.usaltet smør
2 spsk.creme fraiche 18%
 


Opskrift:

Ingredienserne til court-bouillonen koges sammen i 20 minutter.

Saucen:
Til karryen til court-bouillonen den skal koge ind til 1 dl. Aspargesene koges, 3 minutter for de grønne og 4-5 minutter for hvide asparges. Med den korte kogetid bevarer aspargesene deres sprødme.

Kammuslingerne krydres med salt og peber, steg dem kort på en hed pande.

Aspargesene og kammuslinger anrettes på tallerknerne, fordel saucen over dem.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25285 gange,
og udskrevet 683 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vagn  -  2016-06-01 16:16:48
Opskriften er helt umulig, da der overhovedet ikke står noget om, hvordan saucen laves. Der er heller ikke noget billede af retten,