Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Andemousse

Andemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : And - Kogt/stegt and

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.stegt andebryst
1 dl.portvin
0.5 appelsin saft heraf
1 tsk.appelsinskal
 salt
 peber
 
3 husblas blade
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Andekødet findeles. Blend kødet med portvin og krydderier.

Pisk fløden til skum, og vend det med kødmassen.

Læg husblas i blød i koldt vand og smelt det sammen med det vand er hænger ved, evt. 1 spsk. portvin.

Den smeltede husblas røres i massen under konstant omrøring, og det hele hældes i portionsskåle, (ramkiner) eller i form.

Servers med sauce cumberland og tranebærkompot.

Tips:

Kan også bruges kogt andekød.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 13829 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu